10.04.2018

BBL verspaner niveau 3 & 4

Jouw rol
Als leerling CNC verspaner ga je volledig meedraaien in de productie. Je leert verschillende machines te bedienen en op de juiste manier in te stellen. Hiervoor ga je gebruik maken van CNC programma’s en je leert deze te begrijpen. Ook leer je omgaan met het gebruik van gereedschap, welk gereedschap kun je het beste gebruiken voor het maken van een product? Producten worden gemaakt aan de hand van tekeningen, je leert deze te lezen en van hieruit een product in elkaar te zetten.

Wat breng je mee?
Je volgt een BBL opleiding richting verspaning niveau 3 of 4. Je hebt al enige ervaring op het gebied van verspaning. Daarnaast weet je van aanpakken en vind je het niet erg om je handen vuil te maken. Je hebt de motivatie om je opleiding voldoende af te ronden en je staat open om te leren.

Romit/Ramix biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je wordt continu uitgedaagd om zoveel mogelijk te leren en uiteindelijk eigen verantwoordelijkheden te krijgen. Je krijgt uitstekende begeleiding van verschillende vakmensen die jou graag willen helpen. Je krijgt een salaris conform je leeftijd en opleiding en een reiskostenvergoeding.

Interesse gewekt?
Klik hier om de opleidingsbrochure van onze samenwerking met het RTC Hardenberg te downloaden.
Voor meer informatie of vragen kun je bellen met 0523 62 45 29 en vragen naar Michiel Timmerman of Nienke Leijen. Als je graag bij ons bedrijf je traject wilt volgen, kun je je cv en korte motivatie mailen naar hrm@rollepaal.com t.a.v. M. Timmerman.

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT