12.04.2018

Allround CNC Verspaner

De organisatie
Romit is een full service leverancier van componenten, subassemblages en complete producten voor klanten in verschillende markten. Het bedrijf beschikt over een geavanceerd machinepark waarmee 5-assig frezen tot de standaard mogelijkheden behoort, evenals componenten produceren met een diameter tot 2.450 mm en een uiterst hoge nauwkeurigheid van 0,01 mm. Met deze techniek voldoet Romit aan de eisen van veeleisende klanten in de energie-, voedselverwerkende – en de kunststof industrie. Romit is een onderdeel van Rollepaal Groep en is gevestigd in Dedemsvaart.

Jouw rol
Als Allround CNC verspaner voer je diverse werkzaamheden uit op de afdeling frezen en draaien. De producten, meestal enkel stuks, vervaardig je vanaf tekening. Je programmeert en stelt zelfstandig in.

Wat breng je mee
- Afgeronde technische mbo opleiding, minimaal niveau 3
- Aantoonbare werkervaring als cnc verspaner
- Je kunt zelfstandig tekening lezen, programmeren en de machine instellen
- Je werkt nauwkeurig en hebt actuele kennis van meettechniek
- Flexibele en oplossingsgerichte houding kenmerken je

Romit biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze producten en je verder te kunnen ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Wij bieden jou een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, een prima werksfeer en goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Er ligt werk voor langere duur en bij wederzijds bevallen is er een concrete kans op een vaste aanstelling.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kun je mailen of bellen naar Wilco Breukelman: w.breukelman@romit.nl / 0523- 624501. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT