01.08.2018

Stagiair RI&E Arbo

Jouw rol
Als stagiair RI&E Arbo houd jij je bezig met het vormgeven en verbeteren van werkinstructies met betrekking tot RI&E. Je werkt hierbij samen met de Productie Manager en de Assistent Productie Manager. De werkinstructies die jij aflevert zullen geïntegreerd worden in het bedrijf en zullen na jouw stage periode gebruikt blijven worden.

Wat breng je mee?
Je bent bezig met de HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde en je bent op zoek naar een stageplek. Je bent pro actief en weet zelf taken te zien liggen en op te pakken. Je hebt een technische affiniteit en bent bekend met de RI&E. Vanuit deze kennis en onderzoek weet jij veiligheidsbladen en handboeken te ontwikkelen voor ons machinepark.

Ramix/Romit biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je wordt continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het vorm geven van werkinstructies met betrekking tot RI&E zodat de organisatie kan blijven groeien. Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en aan je opdrachten te werken. Daarnaast raak je betrokken bij alle facetten rondom RI&E binnen Ramix en Romit.

Interesse gewekt?
Startdatum voor de stage is september 2018. Het gaat om een stage voor 40 uur per week gedurende 20 weken. Je standplaats is Dedemsvaart. Voor meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 29 en vragen naar Brenden Eijkelkamp. Als je wilt solliciteren kun je je motivatie + cv mailen naar hrm@rollepaal.com.

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT