08.03.2018

Verkoop Medewerker Binnendienst (fulltime)

De organisatie
Romit Industrial Technology fabriceert hoogwaardige en complexe metalen componenten door middel van verspanende bewerkingen. Door ons geavanceerde machinepark behoort 5-assig frezen tot de standaardmogelijkheden, evenals het produceren van componenten met een diameter tot 2.450 mm en een uiterst hoge nauwkeurigheid van 0,01 mm. Met deze techniek voldoet Romit aan de wensen van veeleisende klanten in de energie-, voedselverwerkende- en kunststof industrie.

Ramix Injection Moulds is een wereldwijd specialist in het ontwerpen, fabriceren en verkopen van spuitgietmatrijzen voor kunststof fittingen. Geavanceerde technologie wordt gebruikt voor de productie van bijvoorbeeld matrijzen met complexe kernen en familiematrijzen die veel verschillende producten kunnen produceren zonder extra investeringen.

Jouw rol
Als verkoop medewerker binnendienst geef je ondersteuning aan de sales-teams van beide organisaties. Je hebt een belangrijke spilfunctie tussen sales en het projectmanagement. Je legt verantwoording af aan de manager sales & marketing.

Je ontvangt en verwerkt offerte aanvragen en orders, bereidt deze voor en zorgt voor het invoeren van de gegevens in het interne systeem. Daarnaast verwerk je de orders en volg je deze op door orderbevestigingen naar de klant te sturen. Je ondersteunt het accountteam en het wereldwijde agentennetwerk en staat (binnenlandse en buitenlandse) klanten en relaties te woord bij afwezigheid van de account / salesmanager.
Ook ondersteun je de accountmanager, projectmanager en productieleider gedurende de planning van lopende en nieuwe offertes en orders. Je verzorgt rapportages voor het salesteam en zorgt voor een up-to-date CRM database. Daarnaast assisteer je bij de organisatie van beurzen.

Wat breng je mee
Je bent een mbo+-er met ruime ervaring in deze rol of een afgestudeerde hbo-er met ambitie voor het vak en zo’n 1-2 jaar relevante werkervaring. Je hebt commerciële én technische affiniteit en bent administratief goed onderlegd. Je bent een sterke organisator en weet partijen goed bij elkaar te houden en goed overzicht in jouw werk te houden. Door jouw proactieve houding worden commerciële kansen benut en weet je jouw omgeving te inspireren. Het werken met Office, ERP- en CRM pakketten kent geen geheimen voor je. Ervaring met Salesforce is een pre. Je beheerst de Engels en Duitse taal goed.

Romit biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze producten en je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prima werksfeer.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kun je mailen of bellen naar Raymond Sieljes: r.sieljes@romit.nl / 0523-624583. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com , t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT